• Mecze grane 1 Lipca
  • Etap: : 1/8 Finału
  • Mecze Lipiec 1: Na razie nieznane
Terminarz
Czerwiec 2018
NPWŚCPS
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Lipiec 2018
NPWŚCPS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
Zobacz też: Wszystkie Mecze Polaków na MŚ w Rosji

Wszystkie Mecze 1 Lipca 2018

Twój Czas*


Czas Lokalny

01.07.2018
Niedziela
17:00 MSK

Czas UTC

01.07.2018
Niedziela
14:00 UTC

Stadion

Stadion Łużniki
Moskwa
UTC+3
1/8 Finału
Zwycięzcy Grupy B-:-2. Miejsce w Grupie A
Portugalia, Hiszpania, Maroko, IranRosja, Arabia Saudyjska, Egipt, Urugwaj
Mecz Nr. 51

Twój Czas*


Czas Lokalny

01.07.2018
Niedziela
21:00 MSK

Czas UTC

01.07.2018
Niedziela
18:00 UTC

Stadion

Stadion Striełka
Niżny Nowogród
UTC+3
1/8 Finału
Zwycięzcy Grupy D-:-2. Miejsce w Grupie C
Argentyna, Islandia, Chorwacja, NigeriaFrancja, Australia, Peru, Dania
Mecz Nr. 52