• Mecze grane 3 Lipca
  • Etap: : 1/8 Finału
  • Mecze Lipiec 3: Na razie nieznane
Terminarz
Czerwiec 2018
NPWŚCPS
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Lipiec 2018
NPWŚCPS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
Zobacz też: Wszystkie Mecze Polaków na MŚ w Rosji

Wszystkie Mecze 3 Lipca 2018

Twój Czas*


Czas Lokalny

03.07.2018
Wtorek
17:00 MSK

Czas UTC

03.07.2018
Wtorek
14:00 UTC

Stadion

Stadion Kriestowskij
Sankt Petersburg
UTC+3
1/8 Finału
Zwycięzcy Grupy F-:-2. Miejsce w Grupie E
Niemcy, Meksyk, Szwecja, Korea PołudniowaBrazylia, Szwajcaria, Kostaryka, Serbia
Mecz Nr. 55

Twój Czas*


Czas Lokalny

03.07.2018
Wtorek
21:00 MSK

Czas UTC

03.07.2018
Wtorek
18:00 UTC

Stadion

Otkrytije Ariena
Moskwa
UTC+3
1/8 Finału
Zwycięzcy Grupy H-:-2. Miejsce w Grupie G
Polska, Senegal, Kolumbia, JaponiaBelgia, Panama, Tunezja, Anglia
Mecz Nr. 56